You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Вашата количка е празна

Райдер Husqvarna R216T AWD

  • Производител: Husqvarna
  • Код на продукта: 216 T AWD
  • Наличност: В наличност

11,202.00 лв 11,792.50 лв

купи на изплащане


Оборудван с 94 или 103 cm косилен апарат Combi и система за косене чрез първокласен метод BioClip®, R 216T AWD е райдер със задвижване на всички колела, подходящ за собственици на земя, търсещи машина с висока производителност и безупречна маневреност, която да е лесна и приятна за работа. Шарнирната система на волана и разположението на косилния апарат допринасят за отличната проходимост и интуитивния начин на управление, а позицията на оператора предразполага към по-добра видимост. Наличието на AWD значително повишава сигурността и подобрява контрола при управление на машината върху наклонен, неравен, мокър или хлъзгав терен през всички сезони. Хидростатичната трансмисия с педално управление, удобно разположените прибори и системата за автоматично задвижване на ножа превръщат работата в удоволствие. Косилният апарат лесно се накланя в сервизна позиция и е удобен за почистване. Освен за косене, този модел е в състояние да служи и за много други цели. Благодарение на прикачните принадлежности, като дъска за сняг, ремърке, гребло или разпръсквачка, райдерът ще Ви помогне да поддържате Вашата градина целогодишно

Задвижване на всички колела (AWD)
Задвижването на четирите колела осигурява проходимост по неравни, влажни и хлъзгави терени и склонове. Автоматично регулира сцеплението на колелата в зависимост от условията на терена.
Прецизно управление
Уникалната система за прецизно управление позволява задните колела да се завъртат под машината. Резултатът е превъзходна маневреност с минимален неокосен кръг при докрай завъртяно кормило.

Косилен апарат монтиран отпред
Косилният апарат монтиран отпред осигурява отличен достъп в ъглите, под храсти и градински пейки.
Шарнирно окачване на задната ос
Задната ос се върти, за максимално сцепление на задвижващите колела и плавно движение и по неравни повърхности.
Шарнирно управление
Уникалната система за шарнирно управление позволява задните колела да се въртят под машината. Резултатът е превъзходна маневреност с минимален неокосен кръг при докрай завъртяно кормило.

Здрави шасита
Всички райдери са изградени на основата на прецизно заварени стоманени листове с дебелин 3 мм и са с прахово покритие за оптимална износоустойчивост.

Хидростатична трансмисия, управлявана с педал

Скоростта и посоката се управляват посредством педали, така че ръцете остават на волана за по-добър контрол на машината.

Косилен апарат Combi с BioClip® (мулчиране)
Системата BioClip® (мулчиране) осигурява вероятно най-добрите резултати на пазара при терените с често косене. Тревата се надробява на малки парченца и бързо се превръща в тор.
Сервизна позиция (косилен апарат)

Сервизната позиция на косилния апарат улеснява почистването и поддръжката.

Спецификации
Двигател Husqvarna
Задвижваща система Хидростатична AWD/Tuff Torq
Тегло 191 kg
Габаритни размери 89 см х 105 см х 190 см
Капацитет на батерията 12 V 24 Ah
Мощност 8,4 kW @ 3000 об/мин
Макс. скорост 413 cm³
Ширина на косене 94 см
Обем на резервоара за гориво 12 литри
Височина на косене, мин./макс. 25 - 75 мм
Степени на косене 10
Нива на шум 85 dB(A) / 3000 об/мин
Размер на гумите, предни/задни 165/60-8

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Husqvarna