You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Вашата количка е празна

Автоматична помпа за дома и градината GARDENA 4000/5 E

  • Производител: GARDENA
  • Код на продукта: 4000/5 E
  • Наличност: В наличност

585.20 лв

купи на изплащане


Помпа с електронен пресостат за високо налягане с информационен дисплей GARDENA 4000/5 E

С електронните помпи под налягане, можете да пестите пари и да опазвате околната среда: Използвайте безплатно дъждовна вода или кладенчова вода, за да поливате своята градина или я използвайте в тоалетните и пералня в своя дом. Вградената електроника автоматично активира тази здрава електронна помпа под налягане, когато е нужна вода и след това я изключва.
Компактната електронна помпа под налягане GARDENA Comfort 4000/5E с номинална мощност 1,100 W, максимално водоподаване 4,000 l/h и максимално налягане от 4.5 bar е изключително подходяща за мобилна и стационарна употреба - според това къде ви е нужна. Помпата се управлява просто, безпроблемно и удобно. Благодарение на ергономичната дръжка, можете лесно да пренасяте своята Електронна помпа под налягане, да я пускате само с натискането на бутон и да използвате нейните многобройни функции с лекота. Причината за това бързо, безпроблемно пускане в действие: Иновационният вграден обратен клапан гарантира бързо засмукване!
Има и друга удобна характеристика: Иновационната вградена програма за малко количество осигурява безпроблемно прилагане дори и с малък капацитет на водоподаване, например с модерна пералня или капкови напоителни системи.
Тази помпа също така се характеризира със система за диагностициране на грешки. По този начин, най-малките грешки, задействани например от капещи кранове, тоалетни казанчета с течове или проблеми от страната на засмукването, ясно са посочени чрез LED мигаща светлина, която премигва с различна честота според статута. По този начин може да се инициират целеви поправки, ако възникнат проблеми. Функцията за безопасност при работа на сухо предотвратява повреждането на помпата, когато през нея не преминава течност. За помпата се използват изключително висококачествени материали за мощна работа с ниско ниво на шум. Кондензаторен двигател без нужда от техническо обслужване с прекъсвач за топлинно претоварване пренася водата ефикасно до желаното място чрез струйна помпена система. Голям отвор за пълнене на помпата преди пускането в действие позволява лесна работа. Гумената основа гарантира, че уредът стои стабилно и работи с малки нива на шум и вибрации. В електронната помпа под налягане има обемен филтър с голям обем и фина цедка, който я предпазва от замърсявания и пясък. Това е практично, защото не е необходим външен предварителен филтър. При риск от замръзване, Електронната помпа под налягане може просто да бъде изпразнена през винтовия отвор за източване. Практично: QR кодът на помпата ви дава по-подробна информация, като можете да видите видео за ползите от продукта и предимствата на електронните помпи под налягане. Освен това, можете да видите видеоклипове за безпроблемно пускане в действие и как правилно да съхранявате своя уред, както и можете да получите ценни съвети за проблеми, свързани със засмукването. Така вие ще бъдете напълно информирани за продължителната и бездефектна работа на своята електронна помпа под налягане.
Спецификации
Входящо напрежение 1100 W
Макс. самозасмукваща дълбочина
Максимален дебит Q (m3/h) 4000 литра/час
Максимално налягане 45 м /4.5 бара
Тегло 12.600 кг
Компоненти LC дисплей
Максимална температура на водата 35 °C
Механизъм на помпата Jet
Свързващ кабел 1.5 м H07 RNF

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GARDENA