You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Вашата количка е празна

Автоматична помпа за дома и градината Gardena Premium 6000/6E LCD

  • Производител: GARDENA
  • Код на продукта: 6000/6E LCD
  • Наличност: В наличност

864.40 лв

купи на изплащане


Изключително качество и мощност - топ моделът за най-високите изисквания

С електронните помпи под налягане, можете да пестите пари и да опазвате околната среда: Използвайте безплатно дъждовна вода или кладенчова вода, за да поливате своята градина или я използвайте в тоалетните и пералня в своя дом. Вградената електроника автоматично активира тази здрава електронна помпа под налягане, когато е нужна вода и след това я изключва.

Компактната електронна помпа под налягане GARDENA Premium 6000/6E LCD с корпус, изработен от висококачествена неръждаема стомана, с номинална мощност 1,300 W, максимално водоподаване 6,000 l/h и максимално налягане от 5.5 bar е изключително подходяща за мобилна и стационарна употреба - според това къде ви е нужна.
Помпата се управлява просто, безпроблемно и удобно. Благодарение на ергономичната дръжка, можете лесно да пренасяте своята Електронна помпа под налягане, да я пускате само с натискането на бутон и да използвате нейните многобройни функции с лекота. Причината за това бързо, безпроблемно пускане в действие: Иновационният вграден обратен клапан гарантира бързо засмукване!
Има и друга удобна характеристика: Иновационната вградена програма с ниско количество осигурява безпроблемна прилагане дори и с малък капацитет на водоподаване, например с модерна пералня или капкови напоителни системи.
Чрез иновационния дисплей MultiControl LCD, вие имате пълен контрол върху всички функции на помпата. Различни работни и защитни показатели могат да бъдат директно прочетени от разстояние. Освен това получавате пълна текстова информация за възможните дефекти и тяхното отстраняване чрез новата система за диагностициране на грешки. Насочването чрез интуитивно меню и многообразните възможности за корекция, адаптирани към вашите специфични изисквания, правят работата на тази електронна помпа под налягане проста и осигуряват пълна безопасност.
Функцията за безопасност при работа на сухо предотвратява повреждането на помпата, когато през нея не преминава течност. За помпата се използват изключително висококачествени материали за мощна работа с ниско ниво на шум. Кондензаторен двигател без нужда от техническо обслужване с прекъсвач за топлинно претоварване пренася водата ефикасно до желаното място чрез струйна помпена система. Голям отвор за пълнене на помпата преди пускането в действие позволява лесна работа. 5-Степенният ротор гарантира много тиха работа. Гумената основа гарантира, че уредът стои стабилно и работи с малки нива на шум и вибрации. В електронната помпа под налягане има обемен филтър с голям обем и фина мрежа, който я предпазва от замърсявания и пясък. Това е практично, защото не е необходим външен предварителен филтър. При риск от замръзване, Електронната помпа под налягане може просто да бъде изпразнена през винтовия отвор за източване. Практично: QR кодът на помпата ви дава по-подробна информация, като можете да видите видео за ползите от продукта и предимствата на електронните помпи под налягане. Освен това, можете да видите видеоклипове за безпроблемно пускане в действие и как правилно да съхранявате своя уред, както и можете да получите ценни съвети за проблеми, свързани със засмукването. Така вие ще бъдете напълно информирани за продължителната и бездефектна работа на своята електронна помпа под налягане.


Спецификации
Входящо напрежение 1.300 W
Максимален дебит Q (m3/h) 6000 литра/час
Максимално налягане 55 м - 5.5 бара
Тегло 15.200 кг
Дълбочина за засмукване 8 м
Компоненти LC дисплей
Максимална температура на водата 35 °C
Механизъм на помпата Jet
Свързващ кабел 1.5 м H07 RNF

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GARDENA