You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Вашата количка е празна

Електрически аератор EVC 1000

  • Производител: GARDENA
  • Код на продукта: EVC 1000
  • Наличност: В наличност

327.76 лв 345.00 лв

купи на изплащане
12 x 31.95 лв.


С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата. Острите, издадени остриета от специално закалена галванизирана неръждаема стомана проникват в почвата с прецизност до милиметър и отстраняват от нея нежеланата заплетена и мъртва трева. Дълбочината на проникване се регулира лесно с помощта на удобен лост. Благодарение на мощния двигател PowerPlus можете да работите без прекъсване и да използвате Аератора по всяко време без проблеми. Големите колела със специален грайфер подпомагат управлението и осигуряват добро сцепление върху тревата. Направляващата ръкохватка на аератора е оборудвана с удобен ключ за улесняване на бутането. Има и транспортна позиция, при която остриетата лесно и бързо се прибират. Практично - ръкохватката на Електрическия аератор може бързо да бъде разглобена, за да се пести място при съхранение и за по-лесно транспортиране. Съвет: Аерирането е интензивен вид третиране и се препоръчва да се правипо веднъж през пролетта и есента.

Мощен двигател PowerPlus
Благодарение на мощния двигател PowerPlus Електрическият аератор може да се стартира без проблеми и позволява мощна работа без прекъсване. Движи се почти от само себе си и се нуждае само от направляване.

Ефикасна и интензивна работа
Износоустойчиви остриета от специално закалена галванизирана неръждаема стомана проникват в почвата на милиметри и отстраняват ефикасно и трайно изсъхналата трева, плевели и мъх. Ливадата видимо се съживява благодарение на подобрената абсорбция на въздух, вода и хранителни вещества.

Безопасно бутане
За безпроблемно бутане по паваж или плочки - има и транспортна позиция, при която остриетата лесно и бързо се прибират.

Спецификации
Окомплектовка Опция кош - 69 лв
Тегло 10.500 кг
Ширина на почистване 30 см
Максимална работна площ 600 м² +/-20%
Мощност 1000 W

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: GARDENA