Husqvarna Automower

Представяме ви роботизираната косачка Husqvarna Automower®, която може да покрие нуждите и на най-капризните градини!

Още информация

Намален
Нов продукт

2 413,00 лв

2 540,00 лв

-5%

- +

Сравни

купи на изплащане
12 x 235.24 лв.
 
Още информация
  • Изключотелно ниски нива на шум, благодарение на свръх безшумния мотор.

    GPS навигация гарантира равномерни резултати на косене дори в градини със сложен контур.

  • Система позволява машината да забавя своя ход, когато е в опасна близост до препядствия, като така избягва сблъсъци.
  • Много висок капацитет на косене, който позволява поддържането на тревна площ до 5000 m2 ако машината работи 24 часа на ден / 7 дни в седмицата, или минимално кратко време за окосяване, ако работи върху малки терени.
  • Въртящите се остриета косят гладко тревата, без да я нараняват.
  • Изключотелно ниски нива на шум, благодарение на свръх безшумния мотор. Гъвкав предпазител не позволява гладката повърхност на машината да се одраска от евентуални сблъсъци.

Изключителни резултати

Три здрави остриета с форма на бръснач осигуряват чист ре- зултат на косене. Малките парченца окосена трева са идеален фертилизатор, резултатът е изключително добро окосяване, без плевели и с по-малък разход на енергия. И всичко това, без да се налага да събирате и изхвърляте окосената трева.

Инсталирайте и забраветe

Роботизираните косачки Automower® на Husqvarna са снабдени с усъвършенствани технологични решения, така че да предло- жат максимална надеждност, качество и резултати на косене. Това означава самостоятелна работа и минимална нужда от поддръжка.

Адаптира се към темповете на растеж на тревата

Роботизираните косачки Automower®, които са снабдени с таймер за времето, автоматично увеличават времето за косене в периодите на бързи темпове на растеж на тревата. В сухо или слънчево време Husqvarna Automower® съкращава времето за косене, което намалява износването, както на косачката, така и на градината.

Доволни съседи

Роботизираната косачка е природосъобразна. Тя се захранва от акумулатор, не излъчва преки вредни емисии и е безшумна. Ще работи във вашата градина, без съседите дори да разберат.

Безпроблемно функциониране

Вградената GPS система, позволява на роботизираните косачки Automower на Husqvarna да "знаят" кои участъци от градината вече са обработили, гарантирайки така изключителни резулта- ти на косене.

Настройте часовете за работа

Предварително програмиране - решението кога и колко точно да работи роботизираната косачка - денонощно или 7 дни в сед- мицата, е изцяло Ваше!

Напишете отзив

Husqvarna Automower

Представяме ви роботизираната косачка Husqvarna Automower®, която може да покрие нуждите и на най-капризните градини!

Напишете отзив

 
Comments(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

В следната категория има още 13 продукта:

Сравни 0

No products

To be determined Shipping
0,00 лв Total

Check out