ClassicCut комплект

С Комплекта Акумулаторни ножици за трева и храсти GARDENA ClassicCut можете удобно да подрязвате краищата на тревната площ без кабел...

Още информация

Намален
Нов продукт

144,40 лв

152,00 лв

-7,60 лв

- +

Сравни

 
Още информация

С Комплекта Акумулаторни ножици за трева и храсти GARDENA ClassicCut можете удобно да подрязвате краищата на тревната площ без кабел. Те са в комплект с два различни ножа (нож за трева и храсти с дължина 8 см и нож за храсти с дължина 12.5 см) и са подходящи и за оформяне на храсти и чемшири. Ножовете се сменят без инструменти - лесно, бързо и безопасно.Благодарение на високопродуктивната, лесна за поддръжка литиево-йонна батерия можете да работите интензивно и лесно.

Практични, леки и маневрени

  • С маневрените Акумулаторни ножици за трева е възможно прецизно подрязване на краищата на тревните площи, бързо и лесно. Подходящи са и за оформяне на храсти.

Високопроизводителна акумулаторна технология

  • Мощните литиево-йонни акумулаторни батерии са високопродуктивни, лесни за поддръжка, без "memory effect" и лесно могат да бъдат презареждани по всяко време.

Ергономичност

  • Благодарение на ергономичната дръжка и меките ръкохватки Акумулаторните ножици за трева и храсти прилягат перфектно в ръката.

Бърза смяна на ножовете без инструменти

  • Благодарение на лесната смяна на ножовете. Акумулаторните ножици за трева бързо се превръщат в ножици за храсти - удобно и без инструменти.
Tags: GARDENA
 
Характеристики
Тегло 0.850 кг
Ширина на Косене 8 см
Волтаж на батерията 3.6 V
Капацитет на батерията 1.45 Ah
Вид батерия Литиево-йонна
Максимална дължина на рязане 125 мм

Напишете отзив

ClassicCut комплект

С Комплекта Акумулаторни ножици за трева и храсти GARDENA ClassicCut можете удобно да подрязвате краищата на тревната площ без кабел...

Напишете отзив

 
Comments(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

В следната категория има още 27 продукта:

Сравни 0

No products

To be determined Shipping
0,00 лв Total

Check out