EVC 1000

С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата...

Още информация

Намален
Нов продукт

279,30 лв

294,00 лв

-14,70 лв

- +

Сравни

купи на изплащане
12 x 27.23 лв.
 
Още информация

С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата. Острите, издадени остриета от специално закалена галванизирана неръждаема стомана проникват в почвата с прецизност до милиметър и отстраняват от нея нежеланата заплетена и мъртва трева. Дълбочината на проникване се регулира лесно с помощта на удобен лост. Благодарение на мощния двигател PowerPlus можете да работите без прекъсване и да използвате Аератора по всяко време без проблеми. Големите колела със специален грайфер подпомагат управлението и осигуряват добро сцепление върху тревата. Направляващата ръкохватка на аератора е оборудвана с удобен ключ за улесняване на бутането. Има и транспортна позиция, при която остриетата лесно и бързо се прибират. Практично - ръкохватката на Електрическия аератор може бързо да бъде разглобена, за да се пести място при съхранение и за по-лесно транспортиране. Съвет: Аерирането е интензивен вид третиране и се препоръчва да се правипо веднъж през пролетта и есента.

Мощен двигател PowerPlus
Благодарение на мощния двигател PowerPlus Електрическият аератор може да се стартира без проблеми и позволява мощна работа без прекъсване. Движи се почти от само себе си и се нуждае само от направляване.

Ефикасна и интензивна работа
Износоустойчиви остриета от специално закалена галванизирана неръждаема стомана проникват в почвата на милиметри и отстраняват ефикасно и трайно изсъхналата трева, плевели и мъх. Ливадата видимо се съживява благодарение на подобрената абсорбция на въздух, вода и хранителни вещества.

Безопасно бутане
За безпроблемно бутане по паваж или плочки - има и транспортна позиция, при която остриетата лесно и бързо се прибират.

Tags: GARDENA
 
Характеристики
Тегло 10.500 кг
Мощност 1000 W
Окомплектовка Опция кош - 69 лв
Ширина на почистване 30 см
Максимална работна площ 600 м² +/-20%

Напишете отзив

EVC 1000

С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 можете трайно да отстраните мъха, изсъхналата трева и плевелите, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата...

Напишете отзив

 
Comments(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

В следната категория има още 1 продукт:

Сравни 0

No products

To be determined Shipping
0,00 лв Total

Check out